ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Виконком Громадські слухання ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення та початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації: «Детальний план території земельної ділянки площею 1,8387 га в селі Крюківщина Бучанського району Київської області»

     ПОВІДОМЛЕННЯ
про оприлюднення та початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації: «Детальний план території земельної ділянки площею 1,8387 га в селі Крюківщина Бучанського району Київської області»
, розробленого на підставі рішення Вишневої міської ради Бучанського району Київської області від 19 серпня 2021 року № 1-01/VIІІ8-23.

Детальний план території (далі ДПТ) розроблений з метою:


     уточнення положень генерального плану с. Крюківщина (планувальної структури та функціонального використання території); визначення містобудівних умов та обмежень; визначення потреб в установах та об’єктах обслуговування, місць їх розташування; визначення напрямів, черговості та обсягів подальшої діяльності щодо попереднього проведення інженерного забезпечення території; створення транспортної інфраструктури та розміщення місць паркування т/з, охорони та поліпшення навколишнього середовища та ін.
      Склад та зміст містобудівної документації відповідає ДБН - Б.1.1-14:2012 «Склад та зміст детального плану території».

      Замовник: Виконавчий комітет Вишневої міської ради.
      Розробник: Проектний інститут Служби безпеки України, м. Київ.

      Ознайомитися з проектом ДПТ можливо в приміщенні Вишневої міської ради, за адресою: 08132, Київська обл., Бучанський район, м. Вишневе, вул. Святошинська, 29 та на офіційному веб сайті vyshneve-rada.gov.ua.
      Відповідальна особа за забезпечення організації розгляду пропозицій:
Черній В.П. - начальник відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Вишневої міської ради. Тел. (04598) 5-19-93.
      Зауваження та пропозиції приймаються у письмовому вигляді за адресою: 08132, Київська обл., м. Вишневе, вул. Святошинська, 29 протягом 30 днів з дня оприлюднення повідомлення: з «30» жовтня 2021 р. по «28» листопада 2021 р. включно.
       Громадські слухання (презентація) проекту містобудівної документації відбудеться за адресою: вул. Святошинська, 29, м. Вишневе, у приміщенні міської ради «23» листопада 2021 р. о 12:00 год.

Подивитись: Детальний план території земельної ділянки площею 1.8387 га в селі Крюківщина Бучанського району Київської області. Проектний план