ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Виконком Громадські слухання ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення та початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті внесення змін до «Детального плану території багатоквартирної житлової забудови з об’єктами громадського обслуговування на земельних ділянках зага

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення та початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті внесення змін до «Детального плану території багатоквартирної житлової забудови з об’єктами громадського обслуговування на земельних ділянках загальною площею 17,0 га в межах села Крюківщина Києво-Святошинського району Київської області», що розроблений на підставі рішення сесії Вишневої міської ради від 08 квітня 2021 року №1-01/V8-39 та звіті про стратегічну екологічну оцінку даного проекту містобудівної документації.
Замовник: Виконавчий комітет Вишневої міської ради.
Розробник: Проектний інститут Служби безпеки України, м. Київ.
Орган, що прийматиме рішення про затвердження ДДП: Вишнева міська рада.
Детальний план території розроблений з метою:
уточнення планувальної структури та визначення функціонального використання території; визначення містобудівних умов та обмежень; визначення потреб у підприємствах та установах обслуговування, місць їх розташування; визначення напрямів, черговості та обсягів подальшої діяльності щодо попереднього проведення інженерного забезпечення території; створення транспортної інфраструктури та розміщення місць паркування т/з; охорони та поліпшення навколишнього середовища тощо.

Склад та зміст містобудівної документації відповідає ДБН - Б.1.1-14:2012 «Склад та зміст детального плану території».

Метою стратегічної екологічної оцінки є сприяння сталому розвитку шляхом забезпечення охорони довкілля, безпеки життєдіяльності населення та охорони його здоров’я, інтегрування екологічних вимог під час розроблення та затвердження документу державного планування (далі – ДДП).

Ознайомитися з проектом містобудівної документації та звітом про стратегічну екологічну оцінку можливо в приміщенні Вишневої міської ради, за адресою: 08132, Київська обл., Бучанський район, м. Вишневе, вул. Святошинська, 29 та на офіційному веб сайті https://vyshneve-rada.gov.ua/.

Наявна екологічна інформація, у тому числі пов’язана зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування наведена у звіті про СЕО проекту ДДП, а також розміщена на офіційному веб-сайті.

Відповідальна особа за забезпечення організації розгляду пропозицій – В. П. Черній, тел. 5-19-93.

Зауваження та пропозиції приймаються у письмовому вигляді за адресою: 08132, Київська обл., Бучанський район, м. Вишневе, вул. Святошинська, 29 протягом 30 днів з дня оприлюднення повідомлення: з «19» червня 2021 р. по «18» липня 2021 р включно. Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Громадські слухання та презентація проекту містобудівної документації та звіту про стратегічну екологічну оцінку відбудеться «02» липня 2021 року о 12:00 за адресою: 08132, Київська обл., Бучанський район, м. Вишневе, вул. Святошинська, 29.

Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту ДДП відсутня.

Подивитись: Проєктний план