ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Міська рада Громадський бюджет 2020 Визначили проєкти громадського бюджету

Визначили проєкти громадського бюджету

Визначили проєкти громадського бюджетуПроголосувати за обрані проєкти можна тільки в електронному форматі, в зв’язку з карантинними обмеженнями.

Відбулося чергове засідання робочої групи щодо впровадження та функціонування громадського бюджету у місті Вишневе. На засіданні остаточно визначили, які проєкти допускаються до голосування, а які - ні. А також з’ясували, яким чином буде проходити голосування.

Список оцінених позитивно і тих, що допускаються на голосування налічує – 6 великих та 7 малих проєктів. Після детальної оцінки та аналізу спеціалістами ВМР, 4 проєкти не було допущено до участі.

Найбільше в цьому році ідей спрямованих на розвиток освіти. За планом,проєкти-переможці будуть реалізовані у 2020 році за кошти міського бюджету.

Великі проєкти, які допускаються до голосування:

№ 1 «Безпечний освітній простір ЗОШ №2».

№ 5 «Перший мурал у м. Вишневе - візитна картка міста!».

№ 7 «Встановлення камер відеоспостереження по вул. Освіти 3-3А і Південна 1».

№ 10 «Облаштування зон активного відпочинку на території і в приміщенні Вишнівського академічного ліцею «Основа».

№ 12 «Безпечний простір 2.0 Вишнівського ліцею «ІДЕАЛ».

№ 13 «Дитячий майданчик вул. Європейська 34, б».

Малі проєкти, які допускаються до голосування:

№ 3 «Відеоспостереження для дитячого садочку «Орлятко».

№ 9 «Курс надання першої домедичної допомоги дитині для працівників дошкільних навчальних закладів (садочків) Вишневого».

№ 11 «Реконструкція центрального входу Вишнівського академічного ліцею «Основа» з облаштуванням пандуса та велопарковки».

№ 14 «Шкільне фойє Вишнівського ліцею «ІДЕАЛ».

№ 15 «Безбар’єрний простір та реабілітаційне обладнання для безкоштовного громадського центру FriendSpase для особливих дітей».

№ 16 «Активна перерва у школі №1».

№17 «Проект «Жива Книга».

За проєкти можна проголосувати у електронному форматі з 27 липня 2020 року по 5 серпня 2020 року (включно). Робоча група обрала саме такий спосіб, через карантинні обмеження, які запроваджені зараз у нашій країні. Більш детальніше про порядок голосування буде опубліковано на офіційному веб-сайті.

Нагадуємо, у голосуванні може брати участь кожен житель міста, віком від 16 років, який зареєстрований або проживає (перебуває) довше одного року на території міста Вишневе.