ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Оголошення Оголошення ПОВІДОМЛЕННЯ про намір встановити тарифи на теплову енергію, що виробляється та постачається за допомогою систем автономного опалення, які надаються ТОВ «РЕСУРСОЗБЕРЕЖЕННЯ МОНТАЖ» споживачам комунальних послуг у багатокварному будинку, обладнаному

ПОВІДОМЛЕННЯ

про намір   встановити тарифи на  теплову енергію, що виробляється та постачається за допомогою систем автономного опалення, які надаються 
  ТОВ «РЕСУРСОЗБЕРЕЖЕННЯ МОНТАЖ» споживачам комунальних послуг у багатокварному будинку, обладнаному системою автономного опалення
за адресою: м. Вишневе, вул. Європейська, 34-Б

На виконання Закону України «Про житлово - комунальні послуги» № 2189-VIII від 09.11.2017 (далі –Закон №2189 та  у зв`язку із внесенням змін до Порядку формування тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України  № 869 від 01.06.2011 року «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово – комунальні послуги» (далі – Порядок) ТОВ «РЕСУРСОЗБЕРЕЖЕННЯ МОНТАЖ»  повинно, зокрема, встановити  обгрунтовані  тарифи на теплову енергію та комунальні послуги. Керуючись наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018  130 «Про затвердження Порядку інформування споживачів про наміри зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності», та  «Правил надання послуги з постачання теплової енергії» №830 від 21.08.2019 доводимо до відома споживачів інформацію  про  наміри встановлення тарифів на виробництво та постачання теплової енергії.

Проект тарифів розраховано з урахуванням собівартості виробництва та постачання теплової енергії та рентабельності.

Проект тарифів  розрахований  на підставі річного плану виробництва.

Витрати на природний газ для виробництва та постачання тепловоїенергії.

  Відповідно  до Порядку (зі змінами), планування витрат на придбання природного газу для виробництва теплової енергії з метою включення їх до тарифів здійснено, зокрема, виходячи із ціни природного газу, визначеної у довгостроковому договорі постачання природного газу з ТОВ «Газопостачальною компанією «Нафтогаз Трейдинг»№ 3467-ПСО(ТКЕ)-17 від 06.09.2022р.складає  6319,91грн. за 1000 куб.м.      (без ПДВ)  (з урахуваннямтарифів на транспортуванняприродного газу).

Вартість розподілу природного газу визначеної у договорі з АТ «ОПЕРАТОР ГАЗОРОЗПОДІЛЬНОЇ СИСТЕМИ «КИЇВОБЛГАЗ» № 42FP810-31187-19 від 22.11.2019 р.  складає 1 490 грн. за 1000 куб.м. (без ПДВ)»

Розрахункова ціна природного газу з урахуванням тарифів на транспортування та послуги з розподілу природного газу – 7 809,91 грн. за 1000 куб.м. (без ПДВ).

Витрати на електричну енергію для виробництва та постачання теплової енергії.

 Планування витрат на придбання електричної енергії з метою включення їх до тарифів здійснене, виходячи із середньої ціни електричної енергії, що склалася у ліцензіата за шість календарних місяців. Ціна електроенергії, врахована у проектному  тарифі– 4,23972 грн.1кВт/год (без ПДВ).

Витрати на оплату праці пов’язані з виробництвом та постачанням теплової  енергії.

 Штатний розклад Товариства складено з дотриманням діючих законодавчих актів:
1) Закону України «Про оплату праці» № 108/95-ВР від 24.03.1995 р.
2) Закону України «Про Державний бюджет України на 2022рік»
-  Відповідно до ст. 8Закону України «Про Державний бюджет України на 2022рік»встановленамінімальна заробітна платана одну працездатну особу 2022році  на місяць з 1 жовтня– 6700,00грн.,

 Витрати по статті «Амортизація»на основні засоби та необоротні матеріальні активи.

Амортизація для об`єктів , які передані на безоплатній основі не розраховують відповідно до Положень стандартів бухгалтерського обліку.

Витрати на ремонт обладнання по виробництву та постачанню теплової енергії

Витрати на ремонт розраховані згідно наказу Міністерства палива та енергетики України та Міністерства з питань житлово-комунального господарства України

 за № 620/378 від 10.12.2008р. (зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 31.12.2008р. за № 1310/16001) «Прозатвердження Правил підготовки теплових господарств до опалювального періоду», Під час ремонтних робіт на об’єктіпідприємства проводяться наступні заходи:

- профілактичні роботи, ремонти, заміна допоміжного та основного устаткування;
-  ремонт, та заміна зовнішніх і внутрішніх мереж газопостачання;
-  пуско - та режимно-налагоджувальні роботи основного та допоміжного котельного обладнання відповідно нормативно-технічної документації;
- діагностування основного та допоміжного обладнання, категорійних трубопроводів (IV кат.);
- промивання та випробування на гідравлічну міцність та щільність котлоагрегатів, водопідігрівальних установок;
- ремонт будівель та споруд;
- гідравлічні випробування теплових мереж згідно графіку;
Поточний ремонт котелень та теплових мереж проводиться  власним силами та підрядними організаціями.

  Обов’язкові податки.

Обов’язкові податки розраховані відповідно Податкового Кодексу України.

1.  Податок на прибуток.
2.  Податок на додану вартість
3.  Екологічний податок, що справляється за викиди в атмосферне повітря забруднюючих речовин пересувними джерелами забруднення.
4.  Єдиний соціальний внесок

      Інші статті витрат.

Витрати по інших статтях заплановані в цінах станом на 01.09.2022 р., відповідно до укладених договорів на 2022рік, а витрати, об’єктивне формування яких неможливе плануються на основі фактичних витрат за 2021рік.

До цих витрат відносяться:

 витрати на повірку газових лічильників та манометрів, медогляд операторів котелень, навчання працівників котелень та складання іспитів ними, обслуговування вузла обліку газу та системи автоматичної передачі даних,  обслуговування програмного забезпечення та продовження ліцензій, придбання паперу та канцелярських предметів працівників виробничого та загальновиробничого призначення, послуги зв’язку та інтернет, та інші  витрати.

Прибуток

В структурі тарифів на теплову енергію будинку по вул. Європейській, 34-Б в м. Вишневе включено прибуток в розмірі 5 %

  Свої зауваження та пропозиції до зазначеного проекту тарифів просимо надавати протягом 7 календарних днів з дня оприлюднення цього повідомлення на сайті Вишневої міської ради та офіційному сайті Товариства на:

•       на електронну адресу Товариства Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

•       за телефоном Товариства  (044) 502–94-72

•       за  допомогою  зворотнього  зв’язку  на  офіційному  сайті  Товариства

•       http://resursm.com.ua//

 

Адміністрація ТОВ «РЕСУРСОЗБЕРЕЖЕННЯ МОНТАЖ»