ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.

Повідомлення

КП “Вишнівськводоканал” Вишневої міської ради Бучанського району Київської області повідомляє, що постановою Кабінету Міністрів України від 01.09.2021 р. № 928 (набрання чинності  - 07.09.2021 р.) внесено зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 21.08.2019 р. № 808 «Про встановлення граничного розміру плати за абонентське обслуговування у розрахунку на одного абонента для комунальних послуг, що надаються споживачам за індивідуальними договорами про надання комунальних послуг або за індивідуальними договорами з обслуговуванням внутрішньобудинкових систем про надання комунальних послуг».
 
Згідно з внесеними змінами, змінено концепцію застосування до споживачів комунальних послуг плати за абонентське обслуговування та змінено склад витрат, які включаються до плати за абонентське обслуговування.
 
У свою чергу, витрати на обслуговування приладів – розподілювачів вузлів обліку, що забезпечують індивідуальний облік водоспоживання у квартирах (приміщеннях) багатоквартирного будинку, не включатимуться до складу плати за абонентське обслуговування (як це було в редакції Постанови № 808 до внесення змін). Тобто повірка квартирних (розподільних) засобів обліку проводитиметься за рахунок споживачів.
 
У зв'язку з цим КП “Вишнівськводоканал” буде здійснено перерахунок плати за абонентське обслуговування.