ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Оголошення Оголошення Шановні вишнівчани!

Шановні вишнівчани!

Шановні вишнівчани! Стабільне проходження опалювального сезону і наявність тепла в квартирахголовна турбота керівництва міста та комунальних підприємств Вишневого в осінньо-зимовий період.

 Єдиним фактором, який дозволяє безперебійно працювати над теплозабезпеченням містаможливість отримувати природний газ без затримки та в необхідній кількості. Постачальники газу надають його виключно по 100% передоплаті КП «Вишнівськтеплоенерго», як і іншим теплопостачальним підприємствам України. Споживачі вносять плату вже за фактично отримані послуги.

  Ваша заборгованість за комунальні послуги або навіть невчасна  сплата за них може призвести  до колапсу в місті. Зокрема, заборгованість мешканців та підприємств міста за тепло і гарячу воду перед КП «Вишнівськтеплоенерго» може загрожувати  відключенням нашого міста від газопостачання.

  Будьте відповідальними, не зволікайте з оплатою. Адже всі ми звикли жити в комфорті. Комфорт, на жаль, сьогодні має високу вартість.

  Звертаємось до всіх мешканців міста з закликом стабільно і вчасно проводити оплату за отримані послуги з опалення  та гарячого водопостачання. А всіх боржників просимо розрахуватись за борги попереднього періоду.

   Тільки спільними зусиллями ми можемо забезпечувати в наших оселях необхідний тепловий режим та звичний вже для вишнівчан комфорт.

Дякуємо за розуміння!

З повагою, КП «УМГ»,  КП «Вишнівськтеплоенерго»