ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.

Повідомлення

про оприлюднення проекту регуляторного акта проекту рішення Вишневої міської ради Києво-Святошинського району Київської області

«Про затвердження Положення про встановлення плати за землю на території міста Вишневе»

 

Розробниквідділ містобудування та архітектури та відділ фінансів, економіки та інвестиційної політики виконавчого комітету Вишневої міської ради.

Проект регуляторного акта передбачає необхідність встановлення земельного податку на території міста Вишневе відповідно до вимог чинного Законодавства України.

Проект рішення Вишневої міської ради «Про затвердження Положення про встановлення плати за землю на території міста Вишневе» та аналіз його регуляторного впливу буде розміщено на офіційному сайті Вишневої міської ради http://vyshneve-rada.gov.ua та у наступному випуску газети «Наше місто».

Строк приймання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу його регуляторного впливу.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта та аналізу його регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі за адресою: 08132, Київська область, Києво-Святошинський район, м. Вишневе,  вул. Святошинська, 29 або надсилати на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду