ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Оголошення Оголошення КЕРІВНИЦТВО КИЄВО-СВЯТОШИНСЬКОГО ВІДДІЛУ ПОЛІЦІЇ ЗАКЛИКАЄ ГРОМАДЯН ДО СПІВПРАЦІ!

КЕРІВНИЦТВО КИЄВО-СВЯТОШИНСЬКОГО ВІДДІЛУ ПОЛІЦІЇ ЗАКЛИКАЄ ГРОМАДЯН ДО СПІВПРАЦІ!

КЕРІВНИЦТВО КИЄВО-СВЯТОШИНСЬКОГО ВІДДІЛУ ПОЛІЦІЇ ЗАКЛИКАЄ ГРОМАДЯН ДО СПІВПРАЦІ!

Шановні громадяни!

Ми готові до подальшої співпраці з громадськістю, доводити до жителів відомості, про всі події та факти, які мають місце у районі, та будемо робити усе можливе, щоб відновити довіру населення, працювати прозоро та відкрито. Але лише при взаємодії суспільства з правоохоронними органами, ми досягнемо бажаного результату в боротьбі зі злочинністю та захистимо Ваші права.

Поліції потрібна всебічна співпраця і підтримка небайдужих громадян і громадських організацій. Саме тому пропонуємо всім працювати в тісному взаємозв’язку і обов’язково інформувати правоохоронні органи якщо вистали свідком неправомірної поведінки співробітників поліції, у випадках, коли на ваш дзвінок до поліції ніхто не відповідає, або ж не реагує на виклик.

Кожне ваше повідомлення ми будеморетельно перевіряти та вживати відповідні заходи реагування.

Територія обслуговування Києво-Святошинського відділу поліції, в його адміністративних границях, складає 911652 кв.км. За офіційними даними статистики на території обслуговування зареєстровано 151000 громадян (результати перепису населення 2001 року), за даними, що отримані протягом поточного року, постійно перебуває і проживає на території обслуговування понад 483000 осіб.

До складу Києво-Святошинського району входить 2 міста районного підпорядкування - Боярка та Вишневе, селище міського типу Чабани, та 25 сільських Рад (які включають 49 сіл та 4 хутори - всього 56 населених пунктів).

           Тож наразі триває процес збільшення патрулів на території обслуговування, для більш швидкого реагування. Спільно з органами самоврядування ведеться робота по забезпеченню населених пунктів камерами відеоспостереження.

Особовий склад відділу поліції також звертається до всіх небайдужих громадян з проханням, у разі наявності інформації про факти незаконного обігу наркотиків, незаконного зберігання зброї, про випадки насильства в сім’ї та інші неправомірні дії, що порушують права і свободи громадян, телефонувати за номерами: (045) 40-202, (044) 406-07-83,  та пишіть на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .