ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Мешканцям ПОЖЕЖНО-РЯТУВАЛЬНА СЛУЖБА 13 лютого до 34-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Вишневе завітали маленькі мешканці населеного пункту

13 лютого до 34-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Вишневе завітали маленькі мешканці населеного пункту

13 лютого до 34-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Вишневе завітали маленькі мешканці населеного пункту13 лютого до 34-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Вишневе завітали маленькі мешканці населеного пункту.

Рятувальники гостинно зустріли гостей та провели їм пізнавальну екскурсію пожежно-рятувальною частиною.

Під час заходу дітям було продемонстровано аварійно-рятувальну техніку, зокрема основний автомобіль у супроводі розповіді щодо принципу його дії та будови, а також пожежне спорядження: тепловідбивний костюм, апарат захисту органів дихання, гідравлічні ножиці, пневматичну подушку, пожежну колонку та інше.

Малеча зацікавлено спостерігала та слухала розповідь пожежних. Після проведення заходів дітлахам було надано можливість відчути себе рятувальником та посидіти за кермом пожежного автомобіля.

Наприкінці заходу дітям було наголошено про небезпеку виявлення підозрілих предметів, оскільки вони можуть бути небезпечними для життя.