ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Мешканцям Територіальний сервісний центр 3246 РСЦ МВС Сервісні центри МВС вперше опублікували усі питання тестів з ПДР

Сервісні центри МВС вперше опублікували усі питання тестів з ПДР

Сервісні центри МВС вперше опублікували усі питання тестів з ПДРВід сьогодні кожен охочий може безперешкодно підготуватися до складання теоретичного іспиту з ПДР для отримання посвідчення водія у сервісних центрах МВС. На сайті Головного сервісного центру МВС оприлюднили нові питання тестів з варіантами відповідей, усі їх можна завантажити безкоштовно за посиланням: http://hsc.gov.ua/index/avtoshkoli/ekzamenatsijny-pitannya/

Окрім того, на сайті працює безкоштовний онлайн-тест 24/7 http://pdr.hsc.gov.ua/test-pdd/uk/, за допомогою якого кожен водій може перевірити власні знання. Він повністю відповідає реальним умовам складання теоретичного іспиту: триває 20 хвилин та складається з 20 питань, котрі система для кожного нового тесту генерує рандомно. Кількість спроб пройти тест є необмеженою.

 

«Новий сервіс викликав бум зацікавлення тисяч людей: за 2 місяці на сайті зареєструвалося 40 425 громадян. Загальна кількість спроб скласти тест – 926 519, з них успішна кількість спроб – 251 668. Нові питання тестів з ПДР та вільний доступ до них – важливий перший крок у площині змін процесу складання іспиту для отримання посвідчення водія. Другим стане запровадження фото- та відеофіксації практичної частини складання іспитів», – зазначив начальник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

Нагадаємо, нові тести презентували та запустили 1 липня 2017 року. Оновлення теоретичної частини стало одним з важливих кроків впровадження якісних стандартів складання іспитів для отримання посвідчень водія. Тепер питання категоризовані, актуалізовані, сформульовані просто та логічно, не мають двох правильних відповідей, супроводжуються зрозумілими ілюстраціями.
Дізнатися, як отримати водійське посвідчення вперше, а також знайти інструкції щодо найпопулярніших послуг сервісних центрів МВС можна на сайті hsc.gov.ua. За консультаціями та додатковою інформацією щодо роботи сервісних центрів МВС можна звертатися за телефоном (044) 290-18-99 або на офіційну сторінку Головного сервісного центру МВС у Facebook.