ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Мешканцям Територіальний сервісний центр 3246 РСЦ МВС ЯК ОТРИМАТИ ІНДИВІДУАЛЬНІ НОМЕРНІ ЗНАКИ

ЯК ОТРИМАТИ ІНДИВІДУАЛЬНІ НОМЕРНІ ЗНАКИ

ЯК ОТРИМАТИ ІНДИВІДУАЛЬНІ НОМЕРНІ ЗНАКИ22 квітня 2016 року набув чинності наказ МВС України від 11 березня 2016 року № 174 «Про затвердження Порядку замовлення, видачі та обліку номерних знаків транспортних засобів, що виготовляються на індивідуальне замовлення їх власників», який спрощує процедуру замовлення індивідуальних номерних знаків.

На сьогоднішній день громадяни можуть звертатися як до Головного сервісного центру (ГСЦ) МВС України, так і до будь-якого територіального сервісного центру (ТСЦ) МВС, щоб замовити індивідуальні номерні знаки.

Для цього необхідно подати до ГСЦ МВС України або будь-якого ТСЦ МВС наступний пакет документів:

1) заяву про встановлення можливості оформлення індивідуального номерного знака;

2) заяву про забезпечення виготовлення комплекту індивідуальних номерних знаків;

3) свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу або його копію;

4) довіреність, оформлену в установленому законодавством порядку (за потреби);

5) паспортний документ - документ, виданий уповноваженими державними органами України чи іншої держави або статутними ООН, що підтверджує громадянство, посвідчує особу пред’явника, дає право на в’їзд або виїзд з держави і визнаний Україною;

6) засвідчену в установленому порядку копію документа, що підтверджує державну реєстрацію символіки або логотипа юридичної особиразі нанесення логотипа або символіки на індивідуальний номерний знак);

7) копію посвідчення члена громадського об’єднання, юридичної особи, логотип яких буде нанесено на індивідуальний номерний знак (за потреби).

Після подачі відповідних документів працівники ГСЦ МВС здійснюють ряд заходів і надають замовнику відповідь про можливість здійснення замовлення чи ні.

Наступним кроком є погодження з замовником макету індивідуальних номерних знаків.

Для забезпечення виготовлення індивідуальних номерних знаків замовник оплачує вартість комплекту номерних знаків та послуг територіального органу з надання сервісних послуг МВС. Термін виготовлення індивідуальних номерних знаків на протязі одного місяця.

Останнім етапом повинна стати реєстрація індивідуальних номерних знаків за допомогою подання довідки виданої ГСЦ МВС до ТСЦ МВС, на що замовнику відведено 10 діб, при цьому свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу підлягає заміні.

Важливо знати, що індивідуальні номерні знаки дійсні тільки на Території України та в разі зняття з обліку транспортного засобу, за яким було закріплено індивідуальний номерний знак, даний знак продовжує числитися за його власником.

 

 

Прес-служба Регіонального сервісного центру МВС в Київській області