ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ
Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Головна

З Днем народження, Вишневе

День міста Вишневе

Усмішки, щасливі очі та море враженьце головна подія – День міста Вишневе! Майстер-класи, запекла боротьба юних дзюдоїстів, виступи дитячих коллективів міста та зірок естради – і це ще далеко не весь перелік розваг. Що ще чекало на мешканців та як загалом проходив цей день, розповімо просто зараз.

Ні небо затягнуте хмарами, ні дощ, ні калюжі на дорогах містаніщо не завадило святу відбутися. А розпочалось воно з відкриття оновленої Дошки пошани. Десять обраних, відданих місту людей предстали у цей день перед вишнівчанами, аби вони пишалися ними

Волонтери, громадські діячі, вчителі, робітники – всі вони гордість міста, його вишневій цвіт. «Перед вами люди, які своїми зусиллями, своєю працею та відданістю розбудовують Вишневе. Саме вони і є місто, його добробут та любов», – привітав присутніх мер Вишневого Ілля Діков.


Відкриття дошки пошани на день міста Вишневе

Проте на цьому свято не скінчилося і на містян чекало не менш яскраве дійствотурнір з дзюдо «За мир та єдність». Шістдесят юних спортсменів зійшлися на татамі, аби довести хто сильніший. Шість обласних команд та одна з міста Києва змагалися у цей день за перемогу. «Цікавий формат: сім на сім, маса емоцій, вражень та таємниця хто ж переміг. Її ми розкриємо ближче до вечора, а поки насолоджуємося», – ділиться Заслужений тренер України Віктор Мужчина. За можливість проведення турніру він дякує меру міста Іллі Дікову та небайдужим меценатам.


турнір з дзюда "За мир та єдність" і ярмарка виробів ручної роботи

Поки спортсмени виборюють першість, завітаємо на ярмарку виробів ручної роботи. Дизайнерський одяг, пряники ручної роботи, вироби з бісеру й натуральних каменів, ляльки та іграшки – ці речі не просто дивують, вони змушують перехожих зупинятись та захоплюватися:

Катерина: «Дуже подобається, ми таке любимо, дивимося, щось обов’язково придбаємо»

Валентина: «Мені дуже подобаються вироби зі стрічок, з намистинок. Такі красиві, що очей не можна відвести. Ми з онучкою у захваті».

А поки продаж виробів ручної роботи набуває все більших обертів, спілкуємося з представником виставкової компанії "Планета Hand made», організатором ярмарку Олександром Гуржиєм: «Ми любимо цю справу і з радістю ділимся її плодами з людьми. А у Вишневому ще ні разу не проводилися виставки нашої продукції, тож подумали чому б не показати це мистецтво тут. Як бачимо не дарма, адже людям подобається». Окрім насолоди від перегляду та придбання речей у найменших вишнівчан була змога зробити щось й власноруч – весь день тут тривали безкоштовні майстер-класи для дітей.

Але на цьому сюрпризи для містян не скінчилися - і незабаром у центрі Вишневого розпочався святковий концерт. Виступи народного аматорського хору «Вишневий дзвін», дитячих колективів міста, святкові номери фіналістів та учасників ТВ-проектів, а також виступи гуртів «Коло Дій», «Крик Душі», «Клей Угрюмого» – все це стало приємним доповненням свята.

Цей концерт тривав понад п’ять годин і поступово перетік у вручення грамот та подяк від керівництва району та міста. Вітав присутніх мер Вишневого Ілля Діков, привітала містян й голова Києво-Святошинської РДА Мирослава Смірнова: «Хочу побажати вам, аби, не зважаючи на всі складнощі та перепони, ви все ж таки побачили ту омріяну країну. Бажаю всім вам Божої благодаті, нехай Божа рука оберігає Вишневе та прекрасних людей, які мешкають тут. Родинного добробуту, тепла і ще раз з днем народження, Вишневе!» Ці слова зігрівали душу містян, запалювали в їх душах вогонь нестримного бажання дії на благо міста. Кожний, хто виходив на сцену за подякою не міг стримати усмішку, адже радість переповняла його.

день міста Вишневе

Проте і на цьому захід не завершився. Хоча сонце вже близилось до свого горизонту, свято не збиралось закінчуватися, попереду було найцікавіше – на сцену вийшов Народний артист України Віктор Павлік. Його пісні, нестримні танці зірвали шквал оплесків та зігріли замерзлу від дощу публіку. Проте і це не стало фінальною крапкою цього дня. Виступ гурту «Время и Стекло» знов об’єднав всіх у танці. Їх пісні учинили справжній ажіотаж, містяни були у захваті.

Довершив цей незабутній для міста день виступ гурту «ВВ». І це була справді яскрава крапка, феєрверк емоцій та почуттів. Оплески, підняті руки, бурхливі викрики натовпу, неперевершені соло артистів, так, це справжнє свято нашого міста, міста нестримних відчуттів!


Виступ гурту "ВВ" на день міста Вишневе