ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ
Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Головна

Бучанський район: рятувальники завітали до школярів

Бучанський район: рятувальники завітали до школярів14 грудня рятувальники Бучанського району в рамках профілактичної роботи з дітьми завітали до Вишнівської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 2 Вишневої міської ради.

Метою заходу стало навчання дітей правилам безпеки життєдіяльності вдома та поза його межами.

Рятувальники пояснили дітлахам, що таке вогонь та яку загрозу він несе. Розповіли, як необхідно діяти у разі виникнення пожежі в приміщенні, до яких наслідків призводять пустощі з вогнем як у приміщенні, так і надворі,правила поведінки при виникненні пожеж, поводження при виявленні вибухонебезпечних приладів.

Також, напередодні Новорічних свят, фахівці ДСНС нагадали школярам про правила безпечного користування гірляндами та піротехнікою. Попередили: «Категорично забороняється застосування піротехнічних виробів в будь-яких приміщеннях та будинках, а також на балконах та лоджіях».

Вогнеборці перевірили, чи знають діти, куди потрібно дзвонити у разі небезпеки, а також попередили, що викликати Службу порятунку «101» заради забави суворо заборонено!

Під час заходу діти мали змогу задати рятувальникам будь-які питання.

На згадку про зустріч із вогнеборцями, дітлахам та вихователям залишили інформаційні листівки з основними правилами безпеки в побуті.