ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ
Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Головна

Управління Пенсійного Фонду України у Києво-Святошинському районі інформує

Управління Пенсійного Фонду України у Києво-Святошинському районі інформує Відповідно до статті 47 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування», пенсія виплачується щомісяця у строк не пізніше 25 числа місяця, за який виплачується пенсія, виключно в грошовій формі за зазначеним у заяві місцем фактичного проживання пенсіонера в межах України.

При переїзді пенсіонера на постійне або тимчасове проживання в іншу місцевість орган Пенсійного фонду після одержання від нього заяви надсилає запит про витребування пенсійної справи до органу Пенсійного фонду попереднього місця проживання пенсіонера. Пенсійна справа пересилається органу, що призначає пенсію, за новим місцем проживання (реєстрації) пенсіонера (пункт 48 Порядку подання та оформлення документів для призначення (перерахунку) пенсій відповідно до Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування», затвердженого постановою правління Пенсійного фонду України від 25.12.2005 № 22-1).

Для подання заяви необхідно звертатись до управління Пенсійного фонду України за адресою фактичного проживання пенсіонера та мати при собі документ, що посвідчує особу (паспорт), ідентифікаційний код, за наявностіпенсійне посвідчення.

За більш детальною інформацією пенсіонери, що тимчасово проживають на території Києво-Святошинського району Київської області можуть зателефонувати до управління Пенсійного фонду України у Києво-Святошинському районі по "гарячій лінії" 5-23-27 та особисто звернутись за адресою: м. Вишневе, вул. Святошинська, 50 з понеділка по п’ятницю з 08.30-13.00, 13.30-15.30.

 

Начальник управління           В.В.Харченко