ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ
Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Головна

Забезпечення конституційних засад підприємницької діяльності – запорука економічного розвитку держави.

Забезпечення конституційних засад підприємницької діяльності – запорука економічного розвитку держави.Забезпечення конституційних засад підприємницької діяльностізапорука економічного розвитку держави.

Необгрунтоване втручання органів державної влади та правоохоронних органів у діяльність суб’єктів підприємництва завдає шкоди не лише бізнесу, а й державі внаслідок формування несприятливого інвестиційного середовища, зменшення кількості робочих місць, недоотриманих податків та зборів від суб’єктів, які внаслідок такого тиску припиняють займатися підприємництвом.

З метою забезпечення оперативного реагування на факти незаконного втручання у діяльність підприємств, установ, організацій та інших господарюючих суб’єктів із боку службових осіб контролюючих і правоохоронних органів у прокуратурі Києво-Святошинського району запроваджено практику отримання такої інформації на телефони «гарячої лінії».

Номери телефонів «гарячої лінії» прокуратури району, за якими можна телефонувати в робочі дні з 9:00 год. до 18:00 год. і повідомляти про факти порушення прав фізичних осіб-підприємців та господарюючих суб’єктів, незаконного втручання в їх господарську діяльність, тиску з боку органів державного контролю та правоохоронних органів: (044) 406-00-66, (04598) 5-00-01.

Жодне звернення вказаного змісту не залишиться поза увагою прокуратури району.

 

 

Старший прокурор прокуратури Києво-Святошинського району

Руслана Нацик