ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ
Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Головна

На території Києво-Святошинського району протягом березня триватиме місячник добровільної здачі зброї

На території Києво-Святошинського району протягом березня триватиме місячник добровільної здачі зброїПравоохоронці звертаються до мешканців Києво-Святошинського району бути законопослушними, свідомими громадянами та попереджає, що незаконне зберігання зброї, боєприпасів, вибухівкице злочин, за який законодавством передбачено кримінальну відповідальність. Крім того, незареєстрована зброяце не тільки порушення закону, а й причина нещасних випадків, адже вогнепальна зброя, боєприпаси, вибухівка у ваших оселяхце небезпека для ваших дітей, рідних та близьких.  

Працівники міліції нагадують, що санкція ст. 263 Кримінального кодексу України за незаконне зберігання зброї передбачає штраф від 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі строком до 3 років.

Якщо громадяни у вказаний термін добровільно здадуть до органів внутрішніх справ мисливську вогнепальну, холодну або газову зброю, то в подальшому вони матимуть можливість після оформлення відповідних документів зареєструвати цю зброю в особисту власність і використовувати її на законних підставах.

 

З  питань добровільної здачі зброї необхідно звертатись у службу дозвільної системи Києво-Святошинського РВ ГУМВС України в Київській області за адресою вул. Жовтнева, 22, м.Боярка.

Телефон для довідок 067-769-20-97.