ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ
Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Головна

Головне управління ДФС у Київській області повідомляє

Головне управління ДФС у Київській області повідомляє

На Київщині ліквідовано «конвертаційний центр»

Через «конвертаційний центр» проконвертовано понад 33 млн. гривень.

В ході відпрацювання«конвертаційного центру» оперативними працівниками ГУ ДФС у Київській області вже встановлено 6 суб'єктів господарської діяльності - вигодонабувачів, по кожному з яких ініційовано проведення позапланових документальних перевірок.

За результатами проведених перевірок суб’єктів господарської діяльності -вигодонабувачів «конвертаційних центрів» викритих у минулих роках, до бюджету у цьому році надійшло 2,5 млн. гривень.

 

 

З початку року на Київщині зареєстровано більше 160,5 тис. платників податків

Станом на 1 квітня на обліку територіальних органів ГУ ДФС у Київській області знаходиться понад 60 тис. юридичних осіб та більше 100 тис. фізичних осіб.

Протягом січня-березня кількість новостворених суб’єктів господарювання на Київщині зросла на 639 осіб, в порівнянні з відповідним періодом минулого року.

В І кварталі зареєстровано понад 13 тис. платників податку на додану вартість та більше 178 тис. платників єдиного соціального внеску, з них близько 58 тис. юридичних осіб та 120 тис. фізичних осіб;

Протягом березня у Державному реєстрі фізичних осібплатників податків зареєстровано 55 осіб, з них 45 іноземців.

 

В електронному вигляді звітують більше 90% платників податків Київщини

За лютий звітність в електронному вигляді до територіальних органів ГУ ДФС у Київській області подали 91,5% платників податків. З них в електронному вигляді з податку на додану вартість за лютий прозвітували 99,6% платників, з акцизного податку 70,1% платників. Декларацію з податку на прибуток підприємства за 2015 рік в електронному вигляді подало 76,6% платників (за 2014 рік – 74,3%), по єдиному податку майже 36% платників (за 2014 рік – 35,6%), декларацію з податку на землю за 2016 рік в електронному вигляді подали 70,2% платників (за 2015 рік – 67,2%), декларації про майновий стан і доходи за 2015 рік - 14,5% платників (за 2014 рік – 13,3%)

Станом на 1 квітня свої доходи за 2015 рік в електронному вигляді задекларували більше 6 тис. громадян.

 

Оперативні підрозділи ДФС Київщини зареєстрували 77% кримінальних правопорушень, які відносяться до категорії тяжких та особливо тяжких

Всього з початку року на підставі матеріалів зібраних оперативними підрозділами ГУ ДФС у Київській області зареєстровано 31 кримінальне правопорушення.

У поточному році закінчено 2 кримінальні провадження, матеріали яких направлено до суду, з повним погашенням збитків на суму 6,3 млн. гривень.

За фактами незаконної заяви на відшкодування ПДВ з державного бюджету розпочато 5 кримінальних проваджень на 85 млн. гривень.

В напрямку протидії кримінальним правопорушенням у митній сферізпочатку року за матеріалами оперативних працівників розпочато4кримінальні провадження.

Працівниками оперативних підрозділів до митних органів направлено2орієнтування щодо можливого порушення митного та податкового законодавства, по яких складено 2 протоколи про порушення митних правил та розпочато 1 кримінальне провадження.

За результатами проведених митних оглядів, накладено арешт на товарно-матеріалі цінності вартістю 13,2 млн. гривень.

ГУ ДФС у Київській області