ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ
Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Головна

Києво-Святошинська ФЕГГ ПАТ «Київоблгаз» проводить планово-профілактичне обслуговування

 Києво-Святошинська ФЕГГ ПАТ «Київоблгаз» проводить планово-профілактичне обслуговування 7.10.2014 року у с. Віта Поштова Києво-Святошинського р-ну буде тимчасово припинено газопостачання у зв'язку з підготовкою газових мереж до роботи в осінньо-зимовий період.

Києво-Святошинська ФЕГГ ПАТ «Київоблгаз» повідомляє, що 7.10.2014 року з метою забезпечення безперебійного та безаварійного газопостачання споживачів природного газу в осінньо-зимовий буде проводитися планово-профілактичне обслуговування та ремонт системи газопостачання с. Віта-Поштова. У зв’язку з цим газопостачання буде тимчасово припинено.

З метою уникнення аварійних ситуацій, споживачам природного газу необхідно перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами.

Відновлення газопостачання буде проводитися  поетапно починаючи з 9-00 год. 08.10.2014 р. за умови присутності споживачів природного газу або їх представників (повнолітніх членів сім’ї) та забезпечення безперешкодного доступу представникам газового господарства до газових приладів та пристроїв.

Телефон для довідок: 04598 4-36-00