ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ
Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Головна

Затверджено бюджет Вишневої міської територіальної громади на 2022 рік

Затверджено бюджет Вишневої міської територіальної громади на 2022 рікПід головуванням міського голови Іллі Дікова відбулася ХІІ сесія VIII скликання Вишневої міської ради.

На сесії депутати розглянули 20 загальних, 64 земельних та 15 питань з голосу. Зокрема, підтримали питання Про внесення змін до рішення «Про бюджет Вишневої міської територіальної громади на 2021 рік»; Про бюджет Вишневої міської територіальної громади на 2022 рік; Про внесення змін до Програми економічного, соціального та культурного розвитку Вишневої міської територіальної громади на 2021 рік.

Також затверджено Програму економічного, соціального та культурного розвитку Вишневої міської територіальної громади на 2022 рік; Програму стратегічного розвитку та функціонування системи освіти Вишневої міської територіальної громади Бучанського району Київської області на 2022-2025 роки; Програму відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат Управління освіти Вишневої міської ради Бучанського району Київської області на 2022-2025 роки.

Депутати проголосували за розроблення Детальних планів територій земельних ділянок різних площ у селі Крюківщина.