ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ
Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Головна

Запрошую мешканців Вишневої територіальної громади на святкування!

Запрошую мешканців Вишневої територіальної громади на святкування! У цю суботу, 25 вересня, Вишневе та Крюківщина відзначатимуть спільне свято – День Вишневої територіальної громади. Відбудеться захід у Крюківщинському парку ім. А. Г. Шевченка. Ми підготували для жителів грандіозне святкування: виступи наших творчих колективів та концерт за участю запрошених зіркових артистів, працюватиме зона ресторанів та кафе, для дітей – розважальні атракціони.

Дістатися до парку ви зможете на безкоштовних автобусах, які чекатимуть Вас біля залізничного вокзалу «Вишневе» та за переїздом на південній частині міста.

Так сталося, що з 23 вересня в Україні введено «жовтий» рівень епідемічної небезпеки. Та ми подбали про ваш захист під час святкування: з 15.00 до 18.00 на території парку працюватиме мобільний Центр вакцинації, безкоштовно видаватимуть захисні маски, а також буде можливою обробка рук антисептиком.

Я вас дуже прошу, не забувайте про ці прості правила безпеки. Бережіть себе та своїх близьких! До зустрічі на святкуванні!

Міський голова Ілля Діков