ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ
Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Головна

Стратегічна сесія з питань освіти у Вишневій міській громаді

Стратегічна сесія з питань освіти у Вишневій міській громадіНапередодні Дня знань у Вишневій міській громаді відбулася стратегічна сесія на тему: «Освіта України - 30. Система освіти у Вишневій міській громаді: сучасний стан та перспективи розвитку»

У пленарному засіданні взяли участь керівники і педагогічні працівники усіх закладів освіти усіх форм власності міста Вишневе та села Крюківщина.

Стратегічну сесію відкрив Вишневий міський голова Ілля Діков, який привітав учасників та гостей заходу і побажав, щоб такі зустрічі відбувалися постійно. «Чи не вперше ми відкрито і разом обговорюємо питання розвитку освіти у нашій громаді. Це хороше починання. Ми не забуваємо і про виклики, які стоять перед нами сьогодні в освітній сфері» - зазначив Ілля Діков.

З доповіддю про сучасний стан освітніх закладів Вишневої міської громади і навчального процесу в них виступив начальник Управління освіти Валерій Скочко.

В рамках стратегічної сесії відбулася презентація новоствореного Центру професійного розвитку педагогічних працівників Вишневої міської ради.

Далі робота продовжилася в фокус-групах, де обговорювалися пріоритетні напрямки діяльності закладів освіти у 2021-2022 н.р.

За підсумками заходу була прийнята резолюція, в якій визначено напрями покращення навчального процесу з усіх напрямів діяльності навчальних закладів з урахуванням пропозицій, обговорених на заключному етапі стратегічної сесії.