ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ
Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Головна

Відбулася чергова VІ сесія Вишневої міської ради VІІІ скликання

Відбулася чергова VІ сесія Вишневої міської ради VІІІ скликанняНа порядок денний винесено 41 основне питання, 97 земельних та 15 питань з голосу.

Депутати, під керівництвом Вишневого міського голови Іллі Дікова, затвердили звіт про виконання міського бюджету Вишневої міської територіальної громади за 1 квартал 2021 року; зміни до рішення «Про бюджет Вишневої міської територіальної громади на 2021 рік».

Зокрема проголосували заПоложення про проведення конкурсу на посаду керівника закладу загальної середньої освіти Вишневої міської ради Бучанського району Київської області відповідно до чинного законодавства України та наказу Міністерства освіти і науки України від 28.03.2018 року №291 «Про затвердження Типового положення про конкурс на посаду керівника державного, комунального закладу загальної середньої освіти, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 16 квітня 2018 р. за №454/31906.

Депутати також підтримали створення ініціативної групи з підготовки установчих зборів з метою формування нового складу Молодіжної ради.

На сесії були затверджені Статути багатьох комунальних підприємств громади та дошкільних навчальних закладів міста у новій редакції; питання про безоплатну передачу майна з балансу Виконавчого комітету Вишневої міської ради Бучанського району Київської області на баланс Управління фінансів Вишневої міської ради Бучанського району Київської області та інше.