ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ
Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Головна

Розбудова громади з новою командою

Розбудова громади з новою командою Відбулася позачергова II сесія Вишневої міської ради VIII скликання. На ній розглянуто і затверджено великий перелік питань порядку денного, що стосуються організації життєдіяльності об’єднаної Вишневої громади в нових реаліях. Також розглянуто і підтримано ряд питань стосовно регламенту Вишневої міської ради, кількісного та персонального складу постійних депутатських комісій та депутатських округів, інші обов’язкові процедурні питання.

Було обраного секретаря Вишневої міської ради. Ним став Андрій Чечило.

Новообрані депутати затвердили структури виконавчих органів Вишневої міської ради і апарату Вишневої міської ради.

Також затвердили заступників міського голови з питань діяльності органів виконавчої влади. Першим заступником міського голови став Ярослав Варшавець. Інші заступники: Поліщук Олексій, Заславський Михайло. Керуючу справами виконавчого комітету затверджено Олену Вдовенко.

Затверджено старосту Вишневої міської ради. Посаду обійняв Євгеній Ломінський. Прийнято положення про старосту села Крюківщина.

Депутати ухвалили рішення про створення Управління освіти та управління фінансів Вишневої міської ради Бучанського району Київської області.

Затвердили питання про початок реорганізації Крюківщинської сільської ради та її виконавчого комітету, шляхом приєднання до Вишневої міської ради та її виконавчого комітету.

Ухвалили рішення про проведення аудиту виконавчих органів, комунальних підприємств Вишневої міської ради та Крюківщинської сільської ради, що приєднуються до Вишневої територіальної громади.