ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ
Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Головна

Яким буде Палац культури у Вишневому

Яким буде Палац культури у ВишневомуЗаплановане будівництво вирішить значну частину питань щодо нестачі приміщень гуртків позашкільної освіти та художньої самодіяльності.

Тривалий час до цього проекту не могли підступитися через високу вартість будівництва – понад 116 млн гривень. У міста не було таких коштів, тому що значна частина податків йшла до бюджетів вищих рівнів. Але децентралізація, новий адміністративний устрій та створення Об’єднаної територіальної громади дозволяють подивитися у майбутнє із більшим оптимізмом. Поступово об’єднана громада Вишневого та Крюківщини своїми силами зможе реалізувати проекти, про які ми могли тільки мріяти.

Одна із таких нагальних потреб нашого міста – Палац культури.Він потрібен, як для дитячих позашкільних гуртків, так і для дорослих колективів художньої самодіяльності. Проект вже готовий. Це має бути триповерховий будинок загальною площею майже 4 тисячі квадратних метрів, розташований на ділянці по вул. Машинобудівників (біля водойми).

«Клубна частина розрахована майже на 290 місць, в будівлі досить велика кількість приміщень для роботи гуртків, – відмічає директор КЗ «Палац культури і мистецтв Вишневої міської ради Арсен Люманов. –  Це дуже добре. Натомість актовий зал на 220 осіб, на мій погляд, у світлі створення Вишнівської об’єднаної територіальної громади буде для нас замалим. Якщо рахувати «на виріст», то в перспективі нам знадобиться більше приміщення; сподіваюся, що найближчим часом громада також зможе вирішити це питання».