ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ
Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Головна

Після перерви на карантин

Після перерви на карантинКомунальники КП «УКГ» Вишневої міської ради відновили роботи з благоустрою та озеленення міста.

Благоустрій.Розпочалася реконструкція прибудинкових територій та тротуарів. Саме у весняно-літній період комунальники виконують максимум робіт з благоустрою. Варто зауважити, що у 2020 році заплановано близько 40 подібних робіт на різних об’єктах.

Зараз проходить реконструкція прибудинкових територій по вул. Європейська, 26, пров. Поштовий, 15, Квітнева, 15, Святоюріївська,26,30, провулок Лісний, 12, невдовзі розпочнуть на вул. Вітянська, 1, Лесі Українки, 33, 33А, Святоюріївська, 24, 28, вздовж дороги біля третьої школи прокладають тротуар, виконуються роботи з проведення зливової каналізації прибудинковій території між храмом Юрія Переможця та багатоповерховим будинком по провулку Поштовий ,15.

Озеленення.Закінчуються роботи по озелененню міста.За словами заступника начальника комунального підприємства Віктора Гаращука, це завершальний етап озеленення, запланований цією весною. Найближчими днями в громадських місцях, скверах та парках коситимуть траву.

Майстер дільниці благоустрою та озеленення«УКГ» Валентина Маркова розповіла, що всього висаджено близько 60 дерев. Зокрема, церціс, кальтапу, глід махровий, берези та клени. Також у місті з’явилося 156 кущів ялівця пірамідального, 172 кущі пухіроплідника, 25 кущів спіреї вангусти.

Триває облаштування скверу на Машинобудівників. Тут теж висаджені берези та кущі. Спеціалісти УКГ прокладають атоматичну систему поливу та встановлюють освітлення.