ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Архів

Святкування 30-ї річниці Незалежності України

28 серпня у  парку А. Шевченка (с. Крюківщина) відбулося грандіозне святкування 30-річчя Незалежності України. Захід, організований Вишневою міською радою та КЗ «Палац культури та мистецтв», зібрав не лише жителів Вишневої громади, а й гостей з інших населених пунктів, в тому числі і з Києва. Всіх присутніх зустрічали за давнім українським звичаєм – святковим короваєм.

Вздовж паркової алеї розгорнулися майстер-класи, виставки, ігрові  зони від закладів культури, освіти та громадських об’єднань Вишневої МТГ.

На баскетбольному майданчику, що знаходиться на території парку, відбувся спортивний майстер-клас по грі у великий теніс від ГО «Теніс-мікс», а для наймолодших відвідувачів працював парк атракціонів.

Розмаїттям смачних страв та напоїв заохочували фудкорти.

На головній сцені відбувся святковий концерт за участі фольклорних ансамблів та Народних аматорських хорів, творчих колективів  та показовий виступ спортивних секцій та команд Вишневої громади.

Під час святкування діяв мобільний пункт вакцинації від COVID-19. Бажаючі мали змогу безкоштовно отримати щеплення вакцинами CoronaVac, Comirnaty/Pfizer, AstraZenecaвід КНП «Вишнівська міська лікарня».

Відбулася акція з тестування на ВІЛ-інфекцію HealthLink. Працівниками ВБО «Конвіктус Україна» було протестовано на ВІЛ та вірусні гепатити В і С 72 особи. В ході обстеження було виявлено 2 ВІЛ і 4 позитивних випадки вірусного гепатиту С.

Свято пройшло у чудовій та невимушеній атмосфері, організоване на високому рівні. Для глядачів виступали: струнний квартет «Caprise-classic» Національної філармонії України, Національний заслужений академічний український народний хор України ім. Г. Верьовки, ансамбль прикордонних військ України.

На урочисте святкування 30-ї річниці Незалежності України у Вишневій громаді завітав Станіслав Сегеда, депутат Бучанської районної ради, який від імені голови Бучанської районної ради Володимира Дубаса вручив подяки мешканцям та працівникам за активну громадську діяльність та значний особистий внесок у розвиток благодійності.

Справжній фурор викликав виступ українського об’єднання артистів та представників  шоу бізнесу ФК «Маестро». Заряджали публіку Олександр Кривошапко, Вадим Олійник, Ігор Воєвуцький, Олександр Павлік, Ігор Грохоцький та Ярмак. Ведучі Андрій Джеджула та Андрій Копилов енергійно розважали  присутніх, жартували та представляли виконавців.

Родзинкою заходу став довгоочікуваний виступ гурту «Скрябін» та Юрка Юрченка. На знак пам’яті легендарного Андрія Кузьменка були наживо виконані найвідоміші його хіти.

Грандіозне святкування 30-ї річниці Незалежності України завершилося дискотекою для молоді та гордістю українців за нашу Державу.