ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Архів

Шановні мешканці Вишневої міської громади!

Шановні мешканці Вишневої міської громади!Щиро вітаю вас з Днем Державного Прапора та 30-ою річницею Незалежності України!

Державний Прапор – символ та гордість нашої держави. Він символізує суверенітет та незалежність України. У двох кольорових смугах поєднана вірність і мужність українців, їх відвертість та чесність. Ми завжди пишаємося, коли синьо-жовтий стяг майорить у небі під час заходів, які відбуваються у нашій країні та далеко за їх межами.

День Незалежності України – свято єдності, гордості та великої відповідальності за наше майбутнє, майбутнє наступних поколінь. Вже тридцять років поспіль ми, українці, вільний та самостійний народ.

24 серпня 1991 рік – ця дата закарбувалася в нашій пам’яті назавжди. Саме в цей день Україна стала незалежною та демократичною державою. Українці заявили на увесь світ, що ми велика нація, варта зайняти гідне місце у світовій спільноті.

Сьогодні перед нами стоїть ще багато завдань. Але наша незалежність відкрила перед нами можливості для розбудови нашої країни, її економічного та культурного зростання.

Щиро дякую всім, хто виборював незалежність та продовжує робити це сьогодні: воїнам, які боронять нашу землю від лютого ворога на Сході України, лікарям, які рятують нас від жахливої пандемії та всім людям, які чесно виконують свої обов`язки перед нашою державою та нашою громадою. Тільки разом ми збудуємо країну про яку мріяли.

Щиро бажаю вам, шановна громадо, миру, міцного здоров’я, невичерпної енергії, впевненості у власних силах, затишку у родинах, процвітання Україні та нашій Вишневій міській громаді!

З повагою, міський голова Ілля Діков.