ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Архів

Триває озеленення в громаді

Працівники Комунального підприємства «Управління комунальним господарством» Вишневої міської ради активно працюють над озелененням в с. Крюківщина та м. Вишневе.

 

Благоустрій у Крюківщині

Триває озеленення в громаді

У Крюківщині висаджують дерева, клумби, скошують траву. Вже прибрали сміття у парку с. Крюківщина та іншій території населеного пункту.

«Справа в тому, що люди викидають сміття в парк, зелені зони та дитячі майданчики, - розповідає Валентина Маркова, в.о. начальника дільниці благоустрою та озеленення КП «УКГ». Це велика проблема. Ми уже не одну машину вивезли. Прошу мешканців Крюківщини берегти природу нашого села».

 

 

 

Висадили дерева у Вишневому

Працівники Комунального підприємства «УКГ» Вишневої міської ради посадили дерева на південній частині Вишневого.

Також висаджувати дерева долучилися небайдужі мешканці громади. Разом з працівниками комунального підприємства вони посадили 10 платанів біля озера.

 

 

Квіти для громади

ТОВ «Інтерфлора Україна» передала Вишневій міській громаді квіти і дерева для облаштування клумб в селі Крюківщина.

«Це вже стає традицією. В минулому році «Інтерфлора» передала у Вишневе кущі, квіти та 65 дерев. На заклик вийти і посадити саджанці у дворах своїх житлових будинків відгукнулося багато вишнівчан. Варто зазначити, що найбільш дружніми виявилися мешканці будинку по вул. Першотравнева, 7. Вони гуртом вийшли на висаджування. Це дуже приємно» - поділилася спогадами Людмила Мартиненко, начальник відділу інформації та зв’язків з громадськістю.

 

 

200 метрів лісосмуги – прибрано

Лісосмугу вздовж залізничних колій в районі переїзду щороку прибрають небайдужі мешканці,волонтери, громадські активісти.

«Ми прибираємо цю лісосмугу кілька разів на рік, але таке масштабне прибирання вона "бачить" вперше, - розповідає голова ГО «Захист майбутнього» Людмила Мартиненко.

«Минулого тижня разом з Олександром і Оленою Ругаль, керівниками компанії-перевізника ППІ "Надія - 2000", їхніми працівниками та волонтерами з ГО «Захист майбутнього», ми прибрали не тільки сміття, а й почистили хащі.

Шкода, що люди не цінують цього і смітять, не дивлячись на працю волонтерів і небайдужих мешканців нашої громади, які прагнуть зробити природу навколо себе чистою. Я щиро вдячна комунальним службам Вишневої міської ради за постійну підтримку. А ще чудово відчувати, що є представники бізнесу нової генерації, які активні і соціально відповідальні».