ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Архів

Все найкраще для наших дітей

Все найкраще для наших дітейВишнева міська рада та Палац культури і мистецтв організували масштабне святкування Дня захисту дітей.

Розпочалося святкування урочистою ходою. Вихованці садочків, шкіл громади, приватних закладів, представники громадських організацій брали участь у яскравому дійстві. Родзинкою урочистостей став вихід Театру на ходулях Палацу культури і мистецтв.

Далі святкування перенеслося до сцени «Спорт арени». Зі святом дітей привітав Андрій Чечило, секретар Вишневої міської ради. На мешканців громади чекало дитяче анімаційне шоу, фестиваль флешмобів «Our future» та професійне циркове шоу.

Принагідно відбулося нагородження випускників ДГО «Капітошка» за християнським курсом «Найвеличніша подорож». Діти у мантіях урочисто виходили на сцену разом з батьками. Їх вітали вчителі і нагороджували заслуженими подарунками.

Окрім цього, відбувся показовий виступ спортивних секцій громади та великий святковий концерт творчих колективів «Дарунок з неба».

Тим часом на алеї по вул. Європейській проходив фестиваль «Дитяче містечко майстрів». Тут на дітей чекали цікаві майстер-класи, вікторини, розіграші, лотереї.

Яскраві заходи проводили Вишнівський міський центр науково-технічної творчості учнівської молоді «Шанс», Вишнівський центр творчості дітей та юнацтва, КЗ «Публічна бібліотека» ВМР, художнє відділення Вишнівської дитячої школи мистецтв, ДГО «Капітошка», Центр надання соціальних послуг ВМР, ГО «Почни з себе», ГО «Захист майбутнього», дитячий центр розвитку «Сузір’я kids», Центр розвитку дітей та батьків «Зернятко», ГО «Ми тут живемо», ГО «Розвиток безпечної громади», ГО «Наше майбутнє».

Насамкінець дітей та усіх присутніх на заході порадував інтерактивний спектакль від творців Фіксі-шоу «Обережно фіксики». Після їхнього виступу на сцені запалював дитячий шоумен «DJ Карлсон».

Захід ще довго залишиться у пам’яті мешканців нашої громади. Незабутні враження та яскраві емоції подарували організатори не тільки дітям, але й дорослим.