ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Архів

Новий виїзд з Крюківщини до Києва

 

Новий виїзд з Крюківщини до КиєваНевдовзі розпочнеться будівництво автомобільної дороги від вулиці Одеська, с. Крюківщина через с. Гатне до вулиці Велика Кільцева у м. Києві.

Відбулася робоча нарада представників Київської обласної державної адміністрації, Київської обласної ради, Вишневої міської територіальної громади, генпідрядника, проєктувальників щодо будівництва автомобільної дороги від Крюківщини через Гатне на Київ.

Проєкт даної дороги розроблявся Крюківщинською сільською радою ще у 2020 році. В цьому році його внесено до Президентської програми «Велике будівництво». Замовником є Управління капітального будівництва Київської облдержадміністрації. Загальна довжина дороги 4,6 кілометрів, проєкт планується завершити у грудні 2022 року. Вартість даного будівництва складає 125 млн грн.

Будівництво дороги розпочнеться на межі Крюківщини та Гатного, де планується кільце і далі від вул. Одеської дорога пройде по вул. Прикордонній і виходитиме на вул. Велику Кільцеву у Києві. В проєкті передбачено дві автомобільні полоси, вуличне освітлення, розмітка, зливова каналізація. В житлових зонах будуть тротуари з обох сторін, в нежитловій - з однієї.

Планується також розширення вул. Одеської до чотирьох дорожніх полос, щоб трафік в цьому напрямку не спровокував появу корок. Загалом будівництво дороги дозволить розвантажити виїзди в годину пік для цих населених пунктів і підвищити інфраструктурну потужність.