ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Архів

Реконструкція дитячого садочку "Намистинка"

Реконструкція дитячого садочку "Намистинка"Керівництво Вишневої міської громади відвідало садочок «Намистинка», який перебуває на реконструкції. Тут зараз тривають активні ремонтні роботи.

За рахунок звільненого приміщення районного відділення Пенсійного фонду та архівного відділу колишньої Києво-Святошинської райдержадміністрації, заклад збільшиться вдвічі.

За словами радника міського голови Георгія Майсурадзе, реконструкція закладу «Намистинка» складається з трьох проектів. Перший передбачає капітальний ремонт внутрішніх приміщень, другий - зміну даху, тепломодернізацію зовнішніх стін, утеплення цоколю по периметру, встановлення пожежної сигналізації та третій – благоустрій території, ремонт побутових приміщень тощо.

Загальна вартість реконструкції 54 мільйони гривень. На ці потреби виділено субвенцію з обласного бюджету у розмірі 20 мільйонів гривень та 10 мільйонів з районного бюджету. Відповідно, з міського бюджету виділено 24 мільйони гривень.

Варто зазначити, після реконструкції закладу, садочок нараховуватиме десять груп, одна з яких буде інклюзивна. Також тут з’явиться спортивна зала, нові дитячі та спортивний майданчики.

Садочок відкриє свої двері для вихованців вже у новому начальному році.