ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Архів

Дитячий садок «Чебурашка» потрапив до програми «Велике будівництво» на 2021 рік

Дитячий садок «Чебурашка» потрапив до програми «Велике будівництво» на 2021 рік Про це написав міський голова Вишневої громади Ілля Діков на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук».

«Термомодернізація дитячого садочка «Чебурашка» включена у Президентську програму «Велике будівництво» на 2021 рік, – заявив міський голова. – Капітальний ремонт включатиме утеплення стін, оновлення фасаду,заміну покрівлі та утеплення даху, створення умов для доступності дитячого садка маломобільними групами населення, встановлення індивідуального теплового пункту із погодним регулятором.

Принагідно зауважу, що в більшості ДНЗ Вишневої громади термомодернізація була проведена ще в попередні роки, а це не тільки економія енергії, але й привабливий зовнішній вигляд наших дитячих садків».

Від імені всієї громади Ілля Діков подякував голові Київської ОДА Василю Володіну, депутатам обласної ради. Проект реалізується у співфінансуванні з Вишневою міською радою, обласний бюджет зі свого боку виділяє 15 млн грн.

В цілому, по Київській області в президентську програму «Велике будівництво» увійшли 18 об’єктів. Як раніше повідомляв очільник Київської ОДА Василь Володін, загальна вартість усіх проектів складає 318,5 млн грн.

https://www.facebook.com/iljadikov/posts/1873123142844944