ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Архів

В наступному році ми зможемо зробити ще більше

В наступному році ми зможемо зробити ще більшеЗаява міського голови Іллі Дікова з приводу благоустрою в місті

Вишневе – гарний приклад комплексного благоустрою. З року в рік ми продовжуємо створювати середовище для зручного та комфортного життя в кожному районі міста. Якщо в цифрах – у 2018 році у нас було виконано трохи більше 50 об’єктів із благоустрою, в 2019-му – приблизно 70, а на цей рік заплановано 84.

49 проектів з програми на цей рік ми вже повністю закрили, інші на різних стадіях – від розробки тендерної документації до фінальних штрихів. Якраз маю перевірити кілька об’єктів по Європейській, Вітянській та Південній.

Я розумію, що графік у виконавців досить напружений. Особливо враховуючи два місяці вимушеного простою через карантинні обмеження, запроваджені навесні. Та все одно ми виходимо на проектні показники.

Але є нюанс. Скоро вибори. І багато політичних діячів, які в будь-який інший рік з радістю (або просто мовчки) вітали зміни на краще, зараз підключилися до абсолютно неконструктивної критики всіх проектів міської ради. Суть цих претензій абсурдна і зводиться до того, що у Вишневому робиться занадто всього хорошого задля піару.

Найближчі два місяці нам всім не завадить трохи стриманості, взаємної поваги – і, головне, поваги до того міста, в якому ми живемо. Тому що насправді –
Це добре, що Вишневе, незважаючи на коронавірус та економічний спад в цілому по країні, успішно наповнює міський бюджет.
Це добре, що з року в рік у нас позитивна динаміка розвитку.
Це добре, що в місті працює соціально відповідальний бізнес, який до того ж вчасно сплачує податки.
Це добре, що ми виконуємо і навіть перевиконуємо програму із благоустрою, заплановану на 2020 рік.
Зрештою, це дуже добре, що в рамках Об’єднаної територіальної громади, в наступному році ми зможемо зробити ще більше. Так і буде. І Ви це теж розумієте.