ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Архів

У 2019 році у Вишневому встановлено більше 10 дитячих майданчиків

У 2019 році у Вишневому встановлено більше 10 дитячих майданчиківЗа останні роки у місті виконаний великий об’єм робіт з благоустрою прибудинкових територій. Окрім асфальтування та викладення доріжок тротуарною плиткою, значні зусилля були зосереджені на тому, щоби встановити нові дитячі майданчики. Коментар начальника відділу житлово-комунального господарства виконкому ВМР Олександра Волкова з приводу проведення даних робіт:

«У 2019 році виконується Програма комплексної реконструкції прибудинкових територій: проводиться асфальтування, планування та укладання плиткою пішохідних доріжок, біля самих під’їздів, встановлюємо лавочки для відпочинку і відповідно замінюємо старі дитячі майданчики на нові сучасні та безпечні. В цьому році їх встановлено більше 10. Стараємося, щоб кожен двір радував мешканців своєю чистотою та охайністю, мав естетичний вигляд. Розподіляємо роботи так, щоб був охоплений увесь житловий фонд, як на південній, так і на північній сторонах міста.

Обладнання екологічне та максимально безпечне для дітей. Тож у Вишневому майже у кожному дворі мешканці та їхні діти можуть відпочивати з комфортом».