ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Міська рада Громадський бюджет 2020 Особливості голосування за проєкти Громадського бюджету в електронному форматі

Особливості голосування за проєкти Громадського бюджету в електронному форматі

Голосування за громадські проєкти  буде проходити виключно онлайн в зв’язку з карантинними обмеженнями, з 27 липня 2020 року по 05 серпня 2020 року(включно).

Кожен житель міста, віком від 16 років, який зареєстрований або проживає (перебуває) довше 1 року на території м. Вишневе, що підтверджується офіційними документами (довідкою про місце роботи, навчання, служби чи іншими документами, які підтверджують факт проживання в місті) та є громадянином України може особисто проголосувати за проєкт в категорії (малий) до 100,0 тис.грн, і за один проєкт в категорії (великий) від 100,1 тис.грн до 500,0 тис.грн.

Проголосувати можна у два способи:

           1. Для жителів Вишневого, які зареєстровані  у Вишневому через  платформу e-DEM . Потрібна буде  реєстрація з підтвердженням по е-мейл. Така процедура робиться один раз, відео-інструкція: https://www.youtube.com/watch?v=NlurbuTDcHQ&feature=youtu.be.

перейти на платформу електронного голосування

2. Для тих мешканців, які не зареєстровані у м. Вишневому, потрібно заповнити CoogleФорму (має бути безкоштовний обліковий запис Coogle) та обов’язково прикріпити до неї скан-копію, чи фото документа, який підтверджує факт проживання в місті.

перейти на Coogle Форму - з 27.07 по 05.08

 

ел. пошта: gb@vyshneve-rada.gov.ua