ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Оголошення Оголошення БЛАГОДІЙНА ПРОГРАМА «ПОЛІПШЕННЯ ЖИТЛОВИХ УМОВ»

БЛАГОДІЙНА ПРОГРАМА «ПОЛІПШЕННЯ ЖИТЛОВИХ УМОВ»

БЛАГОДІЙНА ПРОГРАМА «ПОЛІПШЕННЯ ЖИТЛОВИХ УМОВ»

Благодійна організація «Чорнобильський фонд здоров’я» (далі - Організація), відповідно до законодавства України, своєї статутної мети, в інтересах громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, відкрила благодійну програму «Поліпшення житлових умов».

Програма орієнтована на поліпшення житлових умов громадянам цієї категорії, що потребують соціального захисту, яким житло повинно надаватися державою та органами місцевого самоврядування безоплатно або за доступну для них плату.

За умовами цієї програми та за рахунок благодійних пожертв міжнародних партнерів, Організація буде відшкодовувати забудовникам до 75% вартості житла.

Громадяни такої категорії, які бажають прийняти участь в цій програмі, повинні самостійно звернутися до Благодійної організації «Чорнобильський фонд здоров’я».

Детальна інформація стосовно умов цієї програми знаходиться у положенні про благодійну програму «Поліпшення житлових умов», яке розміщено на Інтернет сайті Благодійної організації «Чорнобильський фонд здоров’я» www.chemobyl-people.org в розділі «Програми», благодійна програма «Поліпшення житлових умов».

Контакти Благодійної організації «Чорнобильський фонд здоров’я»:

·                 вул. Лаврська, буд. 9, корп. 19, м. Київ, 01015

·                 Тел.: +38 (044) 280 1325; 280 1375; (096) 010 1166

·                 Інтернет сайт: www.chernobyl-people.org