ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.

УВАГА!

Відділ реєстрації та зняття з реєстрації місця проживання/перебування фізичних осіб та формування і ведення реєстру територіальної громади виконавчого комітету Вишневої міської ради

З 4 квітня 2016 року розпочав свою роботу Відділ реєстрації та зняття з реєстрації місця проживання/перебування фізичних осіб та формування і ведення реєстру територіальної громади виконавчого комітету Вишневої міської ради, одним з  основних завдань якого є здійснення реєстрації та зняття з реєстрації місця проживання/перебування осіб в межах відповідної адміністративно-територіальної одиниці.

Відповідно до Правил реєстрації місця проживання (затверджено постановою Кабінету Міністрів України 2 березня 2016 року) громадянин України, а також іноземець чи особа без громадянства, які постійно або тимчасово проживають в Україні, зобов'язані протягом 30 календарних днів після зняття з реєстрації місця проживання та прибуття до нового місця проживання зареєструвати своє місце проживання.

Реєстрація місця проживання / перебування або зняття з реєстрації місця проживання особи здійснюється в день подання особою або його представником документів. Реєстрація місця проживання за заявою особи може бути здійснена одночасно зі зняттям з попереднього місця проживання. Реєстрація місця проживання здійснюється тільки за однією адресою.

Відділ реєстрації та зняття з реєстрації місця проживання/перебування фізичних осіб та формування і ведення реєстру територіальної громади виконавчого комітету Вишневої міської ради, розташований за адресою: м.Вишневе, вул.Зелена, 11-а, (2 поверх, приміщення ЖЕК №3)

Графік роботи: З Понеділка по  П’ятницю,   з 8-30 до 17-00, обідня перерва з 13-00 до 13-30

Телефон для довідок: (04598) 5-52-16