ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Оголошення Афіша Фестиваль до Дня захисника України

Фестиваль до Дня захисника України

 

Фестиваль до Дня захисника України

 

У суботу,6 жовтня 2018 року, у м. Боярка за підтримки голови Києво-Святошинської райдержадміністрації Мирослави Смірнової та голови Києво-Святошинської райради Вадима Гедульянова відбудеться районний фестиваль до Дня захисника України «З війни до миру. Повернення…», метою якого є допомога воїнам подолати шлях повернення до мирного життя, а їх родинам – відчути піклування та повагу.

У програмі Фестивалю – презентація програм соціальної адаптації та реабілітації воїнів АТО, виставка зброї та військової техніки, показові виступи кінологів, польова кухня, концертна програма за участі молодих виконавців і колективів Києво-Святошинського району, воїнів АТО, їх дітей, майстер-класи для дітей та дорослих, дитяча зона.

В рамках заходу воїни з району та області матимуть можливість зустрітись, поспілкуватись, отримати нові знання з соціально-психологічної адаптації та реабілітації, працевлаштування, юриспруденції, відкриття та ведення бізнесу, розповісти молоді про бойові подвиги танавчити своєчасно надавати першу домедичну допомогу, показати військову виправку.

Спеціальні гості – відомі гурти «Нумер 482» з програмою «Добрий ранок, Україно!», «Широкий лан» та KOZAK SYSTEM.

Місце проведення: м. Боярка, площа перед парком Перемоги, вул. Соборності, 36.

Початок заходу – 13:00.

Офіційна частина – 15:00.

Акредитація до 17:00 п’ятниці, 05.10.2018, за телефоном: 098-964-91-43 (Наталія).