ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Мешканцям Територіальний сервісний центр 3246 РСЦ МВС 61152 людини зберегли час, замовивши довідку про несудимість онлайн

61152 людини зберегли час, замовивши довідку про несудимість онлайн

Сервіс онлайн-замовлення довідки про несудимість – документу, який щороку потрібен більше ніж 800 000 осіб, працює вже 9 місяців. За цей час ним скористалися 61 152 людини. Така статистика є прикладом ефективної діджиталізації державних послуг, одного з пріоритетів реформи сервісних центрів МВС. Переведення послуг в онлайнробить їх доступними, зручними та заощаджує нас час.

Запускпослуги Міністерства внутрішніх справ відбувся спільно з Державним агентством з питань електронного урядуванняУкраїни за підтримки програми EGAP, що фінансується Швейцарською Конфедерацією і виконується Фондом Східна Європа.

Щоб замовити Довідку онлайн, необхідно:
• зайти на сайт mvs.gov.ua або hsc.gov.ua;
• зареєструватися через ЕЦП або BankID;
• заповнити форму, вказавши зручний СЦ МВС;
• отримати повідомлення про готовність документу або перевірити статус готовності довідки онлайн;
• забрати довідку в обраному сервісному центрі МВС, пред’явивши паспорт або документ, що його замінює.

Отримати довідку можна також у електронному варіанті, у разі якщо ви замовляєте її за допомогу ЕЦП.

Довідка про несудимість потрібна для: оформлення на роботу, оформлення візи при виїзді за кордон, участі в тендері, здійснення усиновлень і встановлення опіки, оформлення громадянства, поновлення документів, отримання дозволу на володіння зброєю тощо.

До кінця 2018 року сервісні центри МВС презентують нові послуги онлайн – зокрема, запровадження персонального електронного кабінету власника авто.

Слідкувати за новинами сервісних центрів МВС та знайти відповіді на поширені питання можна на сайтіГоловного сервісного центру МВС або найого офіційній сторінці в Фейсбук. За консультаціями звертайтесь за телефоном (044) 290-19-88.