ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ
Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Головна

Києво-Святошинська ОДПІ ГУ ДФС у Київський області інформує

Надання адміністративних послуг є одним з найважливіших завдань у взаємовідносинах податкових органів Державної фіскальної служби з платниками податків.

У вересні 2018року Центром обслуговування платників Києво-Святошинскьої ОДПІ було надано5442адміністративних послуги.

У зазначеному періоді видано 1779довідокпро реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків.        

Довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами Державної фіскальної служби України отримали567платників.

За реєстрацією реєстраторів розрахункових операцій, книг обліку розрахункових операцій, розрахункових книжок до центру обслуговування звернулося 380суб’єктів підприємницької діяльності.

Стати платниками єдиного податку виявили бажання848суб`єкти підприємницької діяльності, 752 платників податків отримали витяг з реєстру платників єдиного податку, також  було надано 635 послуг з реєстрації  книги обліку доходів та книги обліку доходів і витрат платників єдиного податку.

Платникам податків про отримані доходи та звірки платежів надано 387довідок, також узазначенихдовідках були зазначені відомості з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про джерела виплачених доходів та утриманих податків.

Надання інших адміністративних послуг платникам податків склало 94.

           Співробітники ЦОП надають також усні консультації та роз’яснення з питань податкового законодавства, загальна кількість таких усних зверненьсклала 3700.

          Працівниками ЦОП   отримано та відпрацьовано 4527вхіднукореспонденцію.

 

Щодо розгляду запитів щодо надання публічної інформації у вересні 2018 року

         З початку року 2018 року до Києво-Святошинської ОДПІ надійшло20 запитів щодо надання публічної інформації засобами поштового зв’язку  та електронною поштою від юридичних осіб.

Надано запитувану інформацію  по 20 запитах. Відповідь на запити про надання публічної інформації надаються у спосіб, обраний запитувачем, та у визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації» терміни, тобто протягом  п’яти робочих днів з дня надходження запиту до ОДПІ.

 

 

 

З початку року до Києво-Святошинської ОДПІ  надійшло 6письмових звернень

За січень - вересень  2018до Києво - Святошинської ОДПІпоштою надійшло 3зверненнягромадянта 1 звернення надійшло  електронною поштою.

Порівняльний аналіз стану  звернення громадян, що надійшло електронною поштою  свідчить, що порушене у звернені питання стосується інформування про порядок сплати податку з доходів фізичних осіб.

Тематика письмових звернень наступна:

- прохання провести перевірку законності здійснення підприємницької діяльності  та питання щодо інвестиційного прибутку (доходу) та повної компенсації втрат доходів – 4 письмових звернення.

         З початку року здійснено 2 особистих прийоми за зверненням громадян. Підчас прийомів  громадянами порушувались питання стосовно отримання реєстраційних документів.

Нагадуємо, що уКиєво-Святошинській ОДПІза адресою вул. Ломоносова, 34, кімната4(перший поверх) облаштована Приймальня громадян, де згідно затвердженого графіку в установлені дні та години проводяться особисті прийоми громадян посадовими особами Києво-Святошинської ОДПІз питань, що входять до компетенції органів ДФС.

Прийом громадян може проводитися в інших приміщеннях, визначених керівником Києво-Святошинської ОДПІ.

Попередній запис на особистий прийом до керівника Києво-Святошинської ОДПІ, перших заступників і заступників, керівників структурних підрозділів є обов’язковим та закінчується не пізніше ніж за 5 робочих днів до календарної дати прийому.

Запис на прийом до керівника Києво-Святошинської ОДПІпроводиться у разі, якщо порушене громадянином питання залишилося не вирішеним по суті після прийому посадовими особами ОДПІ.

Попередній запис на прийом здійснюється за телефонами  044-406-00-16у понеділок - четвер з 10:00 год. до 17:00 год., у п’ятницю з 10:00 год. до 16:00 години.

Києво-Святошинська ОДПІ