ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ
Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Головна

СБУ повернула до мирного життя ще одного учасника НЗФ (відео)

СБУ повернула до мирного життя ще одного учасника НЗФ (відео)Співробітники Служби безпеки України у рамках Програми «На тебе чекають вдома» повернули до нормального життя ще одного колишнього бойовика так званої «ДНР».

У середині квітня 2014 року, коли розпочалась тимчасова окупація окремих територій Донецької і Луганської областей, мешканець Торецька під впливом проросійської пропаганди вступив до незаконних збройних формувань так званої «ДНР». Залучався до забезпечення контрольно-пропускного режиму на облаштованих терористами «блокпостах».

Після початку активних бойових дій та усвідомлення дійсних намірів терористів, чоловік зрозумів, що не зможе заробляти гроші на крові своїх співгромадян. Він добровільно відмовився від протиправної діяльності та вийшов зі складу бандформування.

Програмою СБУ «На тебе чекають вдома» чоловік вирішив скористатись за порадою своїх друзів. Після нетривалих вагань зважився звернутися до поліції та написав заяву про добровільний вихід зі складу так званої «ДНР». Наразі чоловік знаходиться вдома зі своєю родиною та сподівається на передбачене законодавством України звільнення від кримінальної відповідальності.

Колишній бойовик закликав усіх учасників незаконних збройних формувань скласти зброю та повертатися до мирного життя.

 

Прес-центр СБ України