ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ
Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Головна

До відома мешканців міста Вишневе, яким КП «Вишнівськтеплоенерго» надає послуги з централізованого опалення

Керуючись ст.13 ЗУ «Про теплопостачання», ст.28 ЗУ «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.4 ЗУ « Про житлово-комунальні послуги», КП «Вишнівськтеплоенерго» направило на розгляд Вишневої міської ради проекти середньозважених норм споживання теплової енергії та середньозважених тарифів на послуги з централізованого опалення для мешканців житлових будинків, які введено в експлуатацію 60 і більше років тому та у яких немає технічної можливості встановлення  засобів обліку теплової енергії.

Розрахунок середньозважених тарифів проведено відповідно до Правил  надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, затвердженими Постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 року № 630 (зі змінами) і базується на  застосуванні середньозваженої розрахункової питомої норми споживання  теплової енергії,  врахованої в одноставковому тарифі для споживачів міста, які мешкають в будинках, обладнаних технічними засобами обліку теплової енергії на рівні 0,132 Гкал/кв.м. на рік  і залежить від тривалості опалювального періоду та фактичної температури зовнішнього повітря.

Відповідно до проведених розрахунків :

Середньозважений  тариф на послугу з централізованого опалення

для населення (фізичних осіб) житлових будинків без будинкових та квартирних засобів обліку теплової енергії гривень за 1 кв. метр за розрахунковий період протягом опалювального сезону (з податком на додану вартість) - 37,13;

для мешканців ОСББ, гуртожитків та інших без будинкових та квартирних засобів обліку теплової енергії гривень  за 1 кв. метр за розрахунковий період протягом опалювального сезону (з податком на додану вартість) – 36,28.

За більш детальною інформацією а також з пропозиціями та зауваженнями  до зазначених проектів тарифів звертатись до 19.02.18 року за адресою: 08132  м.Вишневе вул.Київська,11  «КП «Вишнівськтеплоенерго» та електронною адресою: vinte@ meta.ua.

 

   Адміністація КП «Вишнівськтеплоенерго»