ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ
Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Головна

Добрий день, чарівна країно знань!

Добрий день, чарівна країно знань!1 вересня для своїх школярів відкрили двері Вишнівські ЗОШ.

На урочисті лінійки, присвячені святу Першого дзвоника або Дню знань, яке стало всенародним цього дня поспішали святково вдягнені діти, їхні батьки, вчителі, гості.

У кожній школі свій формат проведення урочистостей. Проте, квіти, вишиванки, національний гімн і музика, святкові вітання та перший дзвоник - ці атрибути свята характерні для всіх наших шкіл. Особлива увага тим, хто вперше переступив поріг школи – першокласникам.Хвилиною мовчання пом’янули і тих, хто загинув за нашу Незалежність в АТО.

181 учень вперше пішов до Вишнівської ЗОШ № 1. Зі святом присутніх привітали директор школи Володимир Плахотнюк, заступник міського голови Георгій Майсурадзе, священик Храму Юрія Переможця Олександр Кислашко.

 У святі Першого дзвоника або Дня знань у Вишнівській ЗОШ №2, яку очолює директор Тетяна Пашинська взяли участь 135 першокласників. Їм цього дня, як іменинниками - найбільше уваги. Щоб привітати учнів школи, їх батьків та вчителів з цим святковим днем у школу завітав заступник міського голови Іллі Дікова Андрій Чечило. Від імені очільника міста та від себе особисто він тепло поздоровивусіх присутніх, висловив найкращі побажання.

У світлу країну знаньпокрокували учні Вишнівської ЗОШ № 3. Їх на порозі рідної альма-матер зустрічали директор школи Наталія Руденко, секретар Вишневої міської ради Сергій Пишний, заступники директора та вчителі.

З вітальним, напутнім словом до учнів, учителів, батьків Вишнівської  ЗОШ №4, яку очолює Володимир Коваленко звернувся і перший заступник міського голови Іллі Дікова Ярослав Варшавець, який сам у свій час закінчив цю школу. Від імені мера та себе особисто він побажав учням  успіхів у навчанні і досягнення своїх мрій, батькам і вчителям - мудрості та терпіння, а всім разом – міцного здоров’я.