ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ
Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Головна

Міська влада привітала працівників житлово-комунального господарства з професійним святом

Міська влада привітала працівників житлово-комунального господарства з професійним святомЗавдяки працівникам житлово-комунального господарства в домівки громадян потрапляють вода, тепло, газ і світло. Завдяки їм стають чистими і освітленими вулиці і прибудинкові території, милують око квіти, зеленіють сквери та розквітає в цілому, стає комфортнішим наше місто. Незважаючи на різні негаразди і невисокі зарплати, комунальники своєю нелегкою, напруженою працею забезпечують життєдіяльність міста, створюють, здавалося б, звичні  для всіх зручності. Завдяки працівникам житлово-комунального господарства покращується якість водопостачання і водовідведення, утримання будинків та прибудинкових територій. В основному, вишнівчани задоволені їхньою роботою, цінують їхню працю, і часто висловлюють їм свою вдячність.

Висловлює їм вдячність і міська влада.  Заступник міського голови Андрій Чечило, від імені міського голови Іллі Дікова і від себе особисто, напередодні професійного свята тепло привітав колективи комунальних підприємств – КП «УКГ», яке очолює Віктор Гаращук, КП «УМГ», на чолі з Володимиром Заваляком, КП «Вишнівсьводоканал», на чолі з Василем Соїчем і КП «Вишнівськтеплоенерго», очільником якого є Ілля Шамровський. Андрій Володимирович підкреслив, що важливість їхньої праці важко переоцінити, оскільки саме комунальники забезпечують життєдіяльність нашого міста. Він побажав всім міцного здоров’я, мирного неба, доброго настрою, злагоди в сім’ях і суспільстві і вручив кращим з кращих подяки та грамоти. Привітали і відзначили своїх підлеглих і керівники підприємств.

КП «ІА «Інформ» також приєднується до добрих привітань і бажає працівникам житлово-комунальної сфери всього самого найкращого!

 

Лариса Костенко