ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Архів

«STREET FIGHT» для Вишневого

«STREET FIGHT» для Вишневого20 травня, в рамках святкування 80-річчя Києво-Святошинського району, відбулося грандіозне відкриття сучасного спортивного майданчика «STREET FIGHT». Захід проходив під патронатом голови Києво-Святошинської РДА Мирослави Смірнової, за участі голови Києво-Святошинської районної ради Вадима Гедульянова та за сприяння міського голови Вишневого Іллі Дікова. В урочистостях взяли участь почесні гості, депутати районної та міської рад, видатні спортсмени, вишнівчани, гості міста.

Новий «STREET FIGHT» майданчик повністю укомплектований сучасним спортивним інвентарем. Одночасно на ньому можуть займатися близько 100 спортсменів. Новий спортивний комплекс розрахований на більш професійні спортивні змагання, але для любителів спорту він теж буде доречним, адже тут розміщені: шестиметровий ринг, бойовий шестикутник, груші і мішки для відпрацювання ударів, Маківари, манекени Bandit, зона воркаут тощо. Всі тренування та змагання проводитимуться абсолютно безкоштовно. І це ще не все – майданчик доукомплектують новими тренажерами та іншим оснащенням.

У своєму привітальному слові голова РДА Мирослава Смірнова зазначила, що у Вишневому відзначається дві надзвичайно важливі події – «STREET FIGHT» для Вишневого80-річчя нашого району та відкриття унікального спортивного майданчика «STREET FIGHT». – Це спільний подарунок громаді від райдержадміністрації, районної ради і від міської влади, - сказала Мирослава Михайлівна. Вона щиро подякувала усім, хто трудився над реалізацією цього проекту та за такий короткий термін втілив його у життя - всього 22 дні. З рук очільниці району Подяки за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту отримали автор соціальної програми «STREET FIGHT» Олександр Котирло та депутат міської ради, власник мережі спортивних клубів «Олімп» Олексій Поліщук.

«STREET FIGHT» для ВишневогоЗа вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту у місті Вишневе, високе почуття відповідальності та професіоналізм голова районної ради Вадим Гедульянов нагородив Подяками директора КП «Спортивний клуб «Вишневе» Віктора Кіріченка, тренера з боксу Владислава Стукаленка та тренера з крос-фіту Олександра Поліщука. Голова районної ради привітав присутніх зі знаменною подією та побажав покращувати свої спортивні результати саме на цьому майданчику.

Міський голова Ілля Діков щиро подякував Мирославі Смірновій та Вадиму Гедульянову за підтримку, активне вирішення найрізноманітніших питань, які стосуються міста Вишневого. – Сподіваюся, що цей майданчик стане окрасою Вишневого і буде не останнім у нашому місті. Оскільки у нас спорт активно розвивається і є потреба додаткового обладнання для спортсменів, - сказав міський голова.

Після урочистостей, на «STREET FIGHT» запросили усіх присутніх. На них чекав не тільки екскурс сучасним майданчиком, але привітальні номери найкращих колективів міста та показові виступи спортсменів.

 

Оксана Захаренко