ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Архів

Дорогі земляки!

Дорогі земляки!Щиро вітаю вас з передднем величного свята – Днем Перемоги, яке немеркнучою пам’яттю об’єднує цілі покоління!

Законом України «Про увічнення перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років» в Україні встановлено  також День пам’яті та примирення 8 травня. Таким чином, Україна розпочала нову традицію святкування 8 та 9 травня в європейському дусі пам’яті та примирення.

Свої вітання та слова вдячності ми адресуємо, перш за все, ветеранам - фронтовикам, партизанам і підпільникам, трудівникам тилу, дітям війни - всім тим, хто на своїх плечах виніс основний тягар воєнного лихоліття.

Ви всі - покоління Переможців. Для нас, спадкоємців Великої Перемоги, ваше самовіддане служінняБатьківщині- яскравий приклад стійкості, мужності, героїзму!

Невблаганний час все далі віддаляє від нас той травневий день 1945 року, але з кожним роком він стає ближчимнашомусерцю.Адже це - день нашої спільної Пам'яті.

Сердечно бажаю всім міцного здоров’я, оптимізму, довгих років життя під мирним українським небом, родинного затишку та благополуччя!

Міський голова Ілля Діков