ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Архів

Наше місто матиме новий прапор

Наше місто матиме новий прапор

Відбулася чергова XXсесія Вишневої міської ради VIIскликання.

У роботі пленарного засідання, на якому головували міський голова Ілля Діков і секретар ради Сергій Пишний, взяли участь 27 депутатів. На порядок денний було винесено 10 основних питань, великий перелік земельних та інші питання. З основних питань було знято з порядку денного питання списання з балансу КП «Вишнівськтеплоенерго» лічильників тепла в кількості 3 шт., оптичного прицілу Віксен - 1 шт., ряд земельних питань. Натомість декілька питань було внесено з голосу.

Перед початком розгляду основних питань міський голова привітав спортсменів, вихованців Заслуженого тренера Віктора Мужчини та тренера Вячеслава Гостара, які відзначились на змаганнях міжнародного рівня, вручив їм Подяки, а Світлані Ярьомці ще й квіти. За традицією, він також привітав депутатів-іменинників.

Серед основних питань – внесення змін до рішення про міський бюджет на 2017 рік; затвердження нового прапора м.Вишневе.

Також були розглянуті та проголосовані питання затвердження статутів: Комунальних підприємств «Екологія» і «Управління розвитку територій»; Дошкільного навчального закладу (ясла-садок) комбінованого типу «Теремочок» в новій редакції. Затверджено програму розвитку дошкільних навчальних закладів Вишневої міської ради на 2017 рік. Проголосовано питання реалізації автомобіля ВАЗ-21103 АІ 1861 СК по залишковій вартості. Надано згоду КП «УМГ» на внесення змін до відомостей про юридичну особу, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

Депутатами було підтримано звернення до Департаменту ДАБІ у Київській області про початок виконання підготовчих робіт з вимогою скасувати Декларацію від 16.03.2017 року на початок виконання підготовчих робіт по вул.Святошинській та вул.Машинобудівників з будівництва багатоквартирного житлового кварталу у зв’язку з невідповідністю затвердженому Генеральному плану м.Вишневе рішенням XVIIIсесії Вишневої міcької ради VIIскликання.

На виконання протокольного рішення ХХ сесії Вишневої міської ради VIIскликання, враховуючи неодноразові звернення мешканців міста, Вишнева міська рада вирішила утворити робочу групу стосовно вивчення питання використання земельної ділянки площею 10,2516 га ТОВ «Євро 2000». До складу робочої групи увійшли: депутати Вишневої та районної рад, перший заступник міського голови Ярослав Варшавець, секретар Вишневої міської ради Сергій Пишний, начальник відділу містобудування та архітектури виконкому міської ради Володимир Черній, начальник юридичного відділу виконкому міської ради Альона Мартиненко, юрист з цивільно-правовою угодою Альона Годованюк, головний спеціаліст відділу регулювання земельних відносин Ольга Воронцова, представники громади.

 

Лариса Костенко