ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Архів

Загальноміські проблеми вирішуватимуться у комплексі

Загальноміські проблеми вирішуватимуться у комплексіНа щотижневій нараді керівників комунальних підприємств, яку проводив заступник міського голови Андрій Чечило, йшла мова про нагальні проблеми міста, серед яких: установка в лікарні нового рентген апарату, розміщення в ЖЕДах терміналів для оплати комунальних послуг, вивіз сміття та листя, заборгованість мешканців та підприємств міста за тепло та інші спожиті комунальні послуги.

Начальник відділу житлово-комунального господарства Олександр Волков нагадав про початок двомісячника з благоустрою, який розпочався 13 березня і триватиме до 13 травня, а також повідомив про створення міського штабу, який координуватиме хід робіт, на чолі з заступником міського голови Андрієм Чечило.

У період проведення весняного двомісячника з благоустроюпланується здійснити комплекс заходів, спрямованих на поліпшення станудовкілля.

Головне завдання двомісячника - зробити місто чистим, локалізувати звалища. Олександр Степанович також озвучив, що, згідно розпорядження міського голови, 8 квітня відбудеться загальноміський суботник з прибирання, а 29 квітня - Всеукраїнська акція «Зробимо Україну чистою», розпочнеться озеленення міста.

За словами командира ГФ «Спецзагін «Дельта» Сергія Кріпака, складено 9 протоколів про порушення правил благоустрою, затримано крадія, який поцупив золотий ланцюжок. Також ухвалено відповідні постанови щодо заборони курсування по території міста великогабаритного транспорту; складено протоколи щодо розпиття алкогольних напоїв та тютюнопаління в громадських місцях.

 

Лариса Костенко