ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Архів

Шановні вишнівчани!

Шановні вишнівчани!В переддень новорічних свят, керівники комунальних підприємств міста - Петро Трегуб директор КП «Вишнівськтеплоенерго», Василь Соїч очільник КП «Вишнівськводоканалу» та в. о. директора КП «УМГ» Володимир Завалюк вітають Вас з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим! Бажають вам здоров’я та всіх гараздів у новому 2017 році. Щасливих та веселих свят!

Очільники комунальних підприємств міста дякують вам за вчасну сплату комунальних послуг. Завдяки вашому розумінню, комунальні підприємства міста намагаються працювати в звичному режимі і вчасно та якісно надавати у ваші будинки тепло та воду, регулярно прибирати місто та прибудинкові території, вивозити сміття.

ТОЖ, принагідно хочемо звернутися до вас, шановні вишнівчани, й надалі вчасно сплачувати за комунальні послуги. Для того, щоб комунальні підприємства міста не сплачували штрафні санкції за невчасну проплату. Ці штрафні санкції наносять збиток підприємствам і вони не можуть повноцінно функціонувати. Тому для якісного і вчасного забезпечення теплом та водою, вкотре просимо ВАС, шановні споживачі, не дивлячись на всі негаразди в країні, не дивлячись на те, що Кабінетом Міністрів України населенню дозволено платити за комуналку в розстрочку, сплачуйте будь-ласка вчасно за спожиті комунальні послуги.

Бо саме від вас залежить якісне та вчасне надання комунальних послуг, вчасний розрахунок комунальними підприємствами міста перед державними компаніями для уникнення штрафних санкцій та обмеження і відключення газопостачання.